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Let's Make Bread N' Sip Wine!

Let's Make Bread N' Sip Wine!

Duration:Insgesamt 3 Stunden
Includes:Essen
Languages:Alle Sprachen willkommen
Die Verfügbarkeit für diese Entdeckung ist sehr begrenzt.

Über deinen Gastgeber

I am a professional awarded Chef. I owned a restaurant and a catering business in the San Francisco Bay Area. At only 11 years of age, my grand uncle Victor Bergeron (Founder of Trader Vic's restaurants who invented the famous Mai Tai) saw in me early talents. He urged me to go to culinary school. I took his advice, I studied and graduated in France. Since, I've won first place "People Choice"…
Emma & Ron
Emma & Ron
Emma & Ron
Emma & Ron

Was wir unternehmen werden

We will get started tasting sweet & savory appetizers (French Crepes, cheese, international finger food) and sip some wine while getting familiar with the ingredients to make our bread. In a beautiful setting, attendees will discover how dough is made and how much fun it is to make together and choose the type of bread they want to make: Baguette, Sour Dough Country, Focaccia, Ciabatta... …

Was du sonst noch wissen solltest

This is a hands-on experience! Here you learn how to make bread by hand, no machine! All we use is a bowl and a fork. Your choice to make a baguette, sour dough, Focaccia, Pretzel buns or any loaf.

Was ich zur Verfügung stelle

Snacks and Other
Appetizers & beverages. Appetizers & beverages Hand held appetizers, iced tea and wine will be served throughout the experience.. Hand held appetizers, iced tea and wine will be served throughout the experience.

Was du mitbringen solltest

Comfortable shoes and casual clothes.

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Wo ihr sein werdet

We love to open our home to share our love for food. My husband Ron supports my passion! Cooking together creates lifetime friendships. Home is where your heart is. Our home/heart are here in Arizona at the foothills where we make food according to weather and humidity levels. It matters to know how weather affects cooking and baking as it questions all the recipes and their exact measurements. At times we just need to follow our noses.

Verfügbarkeit in nächster Zeit

Sa., 29. Juni    Von 13:00 bis 16:00.
52 CHF pro Person
8 von 8 Plätzen übrig
Die Verfügbarkeit für diese Entdeckung ist sehr begrenzt.

Bedenke Folgendes

Stornierungsbedingungen

Jede Entdeckung kann innerhalb von 24 Stunden nach der Buchung storniert und vollständig zurückerstattet werden.

Hinweise zur Kommunikation

Kommuniziere ausschliesslich über Airbnb. Um deine Zahlung zu schützen, solltest du niemals ausserhalb der Airbnb-Website oder -App kommunizieren oder Geld überweisen.

Bedingungen für Gäste

Es dürfen bis zu 8 Gäste ab 18 Jahren teilnehmen.

Amtlicher Lichtbildausweis

Du musst ein Bild von dir machen, das mit dem Foto in deinem Ausweis übereinstimmt. So kann Airbnb bestätigen, wer tatsächlich an der Entdeckung teilnimmt. Du musst diesen Vorgang nur einmal durchführen.

Alkohol

Bei dieser Entdeckung wird Alkohol ausgeschenkt. Alkoholische Getränke dürfen nur von Gästen konsumiert werden, die das gesetzlich vorgeschriebene Mindestalter erreicht haben.

Weitere Tipps

This is a hands-on experience! Here you learn how to make bread by hand, no machine! All we use is a bowl and a fork. Your choice to make a baguette, sour dough, Focaccia, Pretzel buns or any loaf.

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